Ammattipätevyys netissä - Lue aluksi kurssi- ja maksuohjeet!

Kuljettajan ammattipätevyys netissä - K3-Prevent Oy

KURSSIT VERKOSSA
 Ajo- ja lepoaikasäädökset ja kuljettajan henkinen hyvinvointi
Ennakoiva ajaminen
Kuorma- ja linja-autonkuljettajan ensiapukoulutus (Hätäensiapukortti)
 Kuljetusalan trukkityöskentely ja kuljettajan työkyky (Trukkikortti)
 Turvallisesti kuljetusalalla

Kurssin voit suorittaa kurssipäivänä klo 7-22 välisenä aikana. Kurssin voit suorittaa vain sinä päivänä, jonka olet valinnut suorituspäiväksi. Ammattipätevyyden kurssisuoritus pitää aloittaa viimeistään klo 15.30 sinä päivänä, minkä päivän kurssille olet ilmoittautunut.

Kurssipäivät:
| 22.5.| 23.5.| 24.5.|28.5.|29.5.|30.5.|31.5.|

80,00 € (56,00 € + alv + Traficom -rekisteröinti)

Traficom hyväksyy vain yhden kurssin päivää kohden. Kurssisuoritus on 7h (1h=45min). Näitä kursseja voit suorittaa 5 kurssia ja saat 5 ammattipätevyyspäivää. Kurssi sisältää luettavaa tekstiä, videoita ja tehtäviä. Kurssi on ajastettu kestämään vähintään 5 t 15 min (ilman taukoja). Järjestelmä seuraa lukemisen nopeutta, videot on katsottava ja helpohkot väittämätehtävät suoritettava. Traficom edellyttää, että verkkokursseissa tulee olla tehtäviä.

1. Maksat kurssin itse - Maksu verkkokaupassa. Lähetä ilmoittautuminen viimeistään suorituspäivänä ennen kurssin aloitusta. Sinun ei tarvitse odottaa vastausviestiä. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi linkin kurssille pääsyyn ja tositteen maksusta. Tämän jälkeen voit aloittaa kurssin.

2. Maksajana yritys (vast.). Lasku yritykselle. Ilmoittaudu viimeistään suorituspäivää edeltävänä päivänä. Osallistuja saa linkin kurssille pääsyyn sähköpostiin suorituspäivänä klo 7.00.

Lisäksi tarvitset puhelimeesi WhatsApp -sovelluksen, jolla olet tarvittaessa yhteydessä kouluttajaan tai kouluttaja sinuun. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä kouluttajaan 044 286 3962 tai 040 742 3535. Mikäli et saa linkkiä sähköpostiin, tarkista myös roskapostista. Pääsy sähköpostin kurssilinkistä kurssille >>

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella kurssille! Ilmoittautuminen on pakollinen kaikille!

Ilmoittautumisen jälkeen näkyy linkit verkkokauppaan.
Tästä myös VERKKOKAUPPAAN>>